Over ons

Shine & Testify is een gospelkoor dat is opgericht in september 2013. Het koor valt onder de jeugdraad van de Nederlands Hervormde kerk in Wapenveld. Op het koor zitten leden van deze gemeente, maar ook uit leden van andere kerkelijke gemeentes uit Wapenveld en andere woonplaatsen. 

Shine & Testify betekent ‘Schijn en getuig’ en dat is wat ons koor wil doen. Shine & Testify is een koor dat, al zingend, God de eer wil brengen en wil getuigen van Zijn liefde voor ons.

We hebben verschillende projecten ten gehore gebracht met betrekking tot een speciaal thema, zoals een paasproject en kerstproject. Maar er zijn ook projecten met andere thema’s, zoals ‘Het kostbare geheim’ of ‘Volg (je) Hem?!’ over het leven van Petrus. Tijdens de concerten wordt vaak gebruik gemaakt van licht, geluid en meerdere musici.

In 2017 heeft Shine & Testify een cd opgenomen. Deze cd is ook via deze website te bestellen.

Het koor heeft 10 jaar onder leiding van Harrie Stijf gestaan. Sinds september 2023 staat het koor onder leiding van Jenny van Ark. 

Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om mee te komen zingen bij ons! We repeteren elke maandagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur in één van de zalen van de hervormde kerk in Wapenveld.

Klik hier voor de statuten van Shine & Testify